Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Linne
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Basker
Kavaj
Klänning
Jeans
Kavaj
Väska
Byxor
Klänning
Pullover
Knytblus
Klänning
Linne
Pälsjacka
Klännning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Byxor
Knytblus
Vit blus
Klännning
Blus
Kavaj
Kofta
Klänning
27   337
79   519
48   539
40   607
59   668

Bröllop på Svaneholms slott

Bröllop på Svaneholms slott

Hej fina. Har verkligen haft fullt upp hela helgen så först nu har jag tid blogga och uppdatera er lite. Igår var jag och Carl på ett fantastiskt bröllop på Svaneholms slott som ligger strax utanför Malmö. Det var våra vänner Jenny och Erik som gifte sig. Så fin plats och så fint par! Vädret var ju lite sisådär men just när det var mingel utomhus var det uppehåll så det var ju verkligen tur =)

Det var ett riktigt stort bröllop men typ 100 gäster, blandat familj och vänner. Superfint! En borgerlig vigsel inne på slottet och det var verkligen hus fint som helst. Inte ett öga torrt vill jag lova. Därefter blev det en jättegod trerätters middag med många fina tal. Efter middagen blev det en stor bröllopsfest med dans halva natten. Så himla kul verkligen!

Vi var nog inte hemma förrän efter tre någon gång. Skönt med sovmorgon idag. Ikväll har jag varit med och anordnat en Babyshower för fina Anna. Mer om den imorgon. Nu ska vi sova 🙂 En massa bilder från bröllopet nedan. Tack för en fantastisk dag och kväll <3

 

Bilder från bröllop på Svaneholms slott

bröllop på svaneholms slott
bröllop på svaneholms slott
bröllop på svaneholms slott

bröllop på svaneholms slott
bröllop på svaneholms slott

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?