Jag har fått nytt jobb!

Hej mina fina. Så härligt väder det är idag! Mötet vid lunchtid gick jättebra  och det känns spännande att dra igång ett nytt samarbete inom mitt företag. Blir nog hur bra som helst! Nu i eftermiddag har jag varit i stan och fikat med Marie. Alltid lika mysigt och vi hade en del att ta igen :). Sedan sprang jag runt i lite butiker och hittade en basic vit T-shirt från Carin Wester som jag slog till på. Passade även på att hämta ut ett paket.

Nu till dagens rubrik! Jag har ju varit lite hemlighetsfull här då och då under våren. Det har varit “mycket på gång”, “förändringar” med mera och nu tänkte  jag berätta att jag har fått nytt jobb! Den 31 juli börjar jag på en ny arbetsplats och jag känner mig riktigt taggad. Jag fick en himla fin avtackning på Myloc på min sista  arbetsdag där och nu har jag semester.

Var och vad jag ska jobba med håller jag på liiite till 🙂

Följ:
Share:

2 Kommentarer

    • Maria
      5 juli, 2019 / 20:43

      Tack så mycket!:)

Kommentera