Annons: Shoppa min stil

Linne
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kostymbyxa
Bag
Blus
Klänning
Klänning
Pullover
Kofta
Blus
Jacka
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Pullover
Klänning
Skjorta
Blus
Tröja
Väska
Boots
Moschino väska
Väska
T-shirt
Klänning
Kjol
Stickad klänning
Klännning
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
Halsduk
Skjorta
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Kjol
örhängen
Skinnkjol
Byxor
Tory Burch
Louis Vuitton väska
Klänning
Kofta
Halsduk
Skjorta
Sneakers
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Linne
Väska
Knytblus
Väst
Kånken
Väska
Blus
Skjorta
Tröja
Pullover
Kofta
Spegel
Klänning
Väska
Kappa
Stenströms cardigan
Vit blus
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
Cape
Kofta
Väska
Tröja
Kavaj
Stövel
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Klännning
Jeans
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
Pälsjacka
Slipover
Slacks
Byxor
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Pullover
T-shirt
Grå kavaj
Kavaj
Cardigan
Väska
Kavaj
Skjorta
Kappa
Byxor
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Knytblus
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Basker
Kjol
Ankelboots
Kappa
Väska
Kavaj
Kjol
Kofta
T-shirt
Väska
Byxor
Linne
Knytblus
Klänning
Kappa
Kofta
Jacka
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Steamer
Kjol
Slingbacks
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Ganni diadem
16   260
55   413
58   485
55   450
70   514

Jag har fått nytt jobb!

Hej mina fina. Så härligt väder det är idag! Mötet vid lunchtid gick jättebra  och det känns spännande att dra igång ett nytt samarbete inom mitt företag. Blir nog hur bra som helst! Nu i eftermiddag har jag varit i stan och fikat med Marie. Alltid lika mysigt och vi hade en del att ta igen :). Sedan sprang jag runt i lite butiker och hittade en basic vit T-shirt från Carin Wester som jag slog till på. Passade även på att hämta ut ett paket.

Nu till dagens rubrik! Jag har ju varit lite hemlighetsfull här då och då under våren. Det har varit “mycket på gång”, “förändringar” med mera och nu tänkte  jag berätta att jag har fått nytt jobb! Den 31 juli börjar jag på en ny arbetsplats och jag känner mig riktigt taggad. Jag fick en himla fin avtackning på Myloc på min sista  arbetsdag där och nu har jag semester.

Var och vad jag ska jobba med håller jag på liiite till 🙂

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      5 juli, 2019 / 20:43

      Tack så mycket!:)

Kommentera


Söker du efter något?