Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Blus
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Blus
Kjol
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Kappa
Ankelboots
Klänning
Bag
Klänning
Skjorta
Byxor
Kofta
Väska
Skjorta
Knytblus
Satinkjol
Jacka
Kofta
Klänning
Linne
Halsduk
Grå kavaj
Rosa kostymbyxor
Kjol
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
Vit blus
T-shirt
Kavaj
Skinnkjol
Linne
Pälsjacka
Väska
Kjol
Väska
Sneakers
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Cardigan
Jeans
Väska
Väska
Klänning
Tröja
Stickad klänning
Slacks
Slipover
Klänning
Klänning
Tröja
Pullover
T-shirt
Skjorta
Byxor
Kappa
Klännning
Kofta
T-shirt
Klänning
T-shirt
Knytblus
Kappa
Klännning
Basker
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Pullover
Kappa
Väska
Pullover
Blus
Kofta
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
Linne
Kjol
Kavaj
Cape
T-shirt
Klänning
Väska
Skjortklänning
Väska
Kappa
Väska
Klänning
Slingbacks
Skjorta
Väska
Skjorta
Kappa
Blus
Väska
Kavaj
Väst
Kavaj
Byxor
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kofta
13   105
27   293
36   440
45   448
40   404

Har inte mått så bra

Hej fina. Jag har inte mått så bra de senaste dagarna, typiskt när man har semester. Min kropp reagerar kanske på allt som jag tidigare inte haft tid att släppa fram på grund av allt som skulle fixas innan semestern. Har i alla fall haft några lugna dagar och nu känner jag att jag och min kropp är redo att komma ut lite mer. Har haft ont i magen, huvudet, hela kroppen på något sätt.

Idag har jag bokat en tid hos skönhetssalongen No+Vello och efter mitt besök där ska jag möta upp Anna för en after work. Ska bli himla trevligt! Carl har åkt till Halland på en släktträff så nu är jag lite gräsänka. Vi hann i alla fall ha en mysig kväll igår där vi lagade risotto (den blev supergod – recept här)och såg Sveriges fotbollsmatch mot Holland. Så himla synd att Holland till slut fick in ett mål och vann.

Nu lite frukost/lunch innan jag beger mig. Ha en underbar dag!

de perfekta jeansen

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?