En outfit i svart och rött

En outfit i svart och rött

Hej fina ni. Som ni vet klär jag mig allra helst i svart och vitt men ibland gillar jag att få in en färgklick i outfiten. En färg som jag verkligen gillar och passar i är rött. Därför blir min färgklick ofta just röd. När jag var på ett event för ett par veckor sedan bar jag en outfit i svart och rött. Jag bar en röd asymmetrisk kjol från H&M (fynd på Afound) och en topp från NA-KD (Finns här – klick). Till det hade jag ett par spetsiga högklackade skor från H&M, en nättare väska från Furla och solbrillor från Gucci.

Jag har flera kjolar, klänningar och toppar/blusar i just rött. Det är en färg som kanske framför allt förknippas med jul men som jag personligen tycker funkar året runt. Det är kanske ingen superhet trendfärg just nu men samtidigt är det en färg som jag tänker är väldigt tidlös. En färg som aldrig blir omodern. Och fastnar man för en viss färg behöver man ju knappast styras av om det är säsongens hetaste färg eller inte 🙂

Vad är er favoritfärg som ni gärna använder på plagg som en färgklick i er outfit?

 

En outfit i svart och rött

en outfit i svart och rött
en outfit i svart och rött
en outfit i svart och rött

Följ:
Share:

Kommentera