27   239
33   303
35   352
35   343

Lördagsmiddag och häng på Mineral i Malmö

Hej fina. Igår kväll mötte jag upp Charlotta och Per på restaurang Mineral i Malmö. Har haft lite blandade intryck av det stället men denna gång blev jag mycket nöjd med både mat och service (läs mitt tidigare inlägg här). Nu var nästan hela menyn glutenfri så jag kunde välja på en massa gott. Jag valde två mellanrätter där den ena bestod av bland annat färskpotatis och kaviar och den andra blomkålspuré och sockerärter. Allt var mycket gott!

Charlotta och Per nöjde sig med en varsin mellanrätt och sedan varsin dessert. Jag är faktiskt inte så mycket för sött så därför kändes det mer värt att ta en extra maträtt tyckte jag. Till det drack vi några glas sparkling rosé. Gott! Och vilken härlig sommarkväll det var. Vi satt där ett bra tag, var nog inte hemma förrän vid tolv. Tack för en trevlig kväll!

Idag har Carl jobbat en del och jag har legat ute i parken och lyssnat på Sommar i P1. Lyssnade på Stina Wollter. Rekommenderas! Som jag grät. När Carl behövde en paus i jobbandet gick vi och åt lunch tillsammans i Saluhallen. Carl åt en pasta och jag en sallad. Ikväll har vi ätit pasta med en jättegod kall sås som vi ofta brukar laga på sommaren. Ska dela receptet till er i ett senare inlägg.

Och förresten, nu har jag semester! Carl jobbar på lite till men jag är ledig nu fram till 31 juli. Så skönt! Bild från lördagskvällen nedan. Ni ser hur skelögd jag är! Därför jag annars föredrar att ha solbrillor på foton…God natt fina ni!


Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 30 juni, 2019 / 23:45

  Så fina bilder och så otroligt vacker du är 🙂
  Bor oxå i Malmö 😀

  • Maria
   1 juli, 2019 / 08:52

   Åh tack!:) Jaha vad kul! Älskar Malmö!

 2. Mattias
  2 juli, 2019 / 07:58

  Svar: Nej, ingen som ser det…

  • Maria
   2 juli, 2019 / 08:54

   Haha bra! 😁

Kommentera


Söker du efter något?