Annons: Shoppa min stil

Väska
Tröja
Kofta
Linne
T-shirt
Bag
Stenströms cardigan
Jacka
Kjol
Cardigan
Kjol
Klänning
Grå kavaj
Kappa
Jacka
Klännning
T-shirt
Ganni diadem
Louis Vuitton väska
Tory Burch
Kofta
Stickad klänning
Ankelboots
Pullover
Klännning
örhängen
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Väska
Slingbacks
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Blus
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
T-shirt
Blus
Kappa
Kjol
Kavaj
Kappa
Byxor
Kappa
Moschino väska
Väska
Väska
Boots
Väska
Väska
Klänning
Knytblus
Skjorta
Väska
Kavaj
Skjorta
Kjol
Tröja
Skjorta
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Spegel
T-shirt
Kavaj
Byxor
Halsduk
Kjol
Klänning
Kånken
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Skjorta
Kofta
Pullover
Kavaj
Slacks
Cape
Kofta
Jeans
Klänning
Skjorta
Knytblus
Väska
Klänning
Blus
Kofta
Knytblus
Väska
Pullover
Klänning
Kofta
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Basker
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Steamer
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
T-shirt
Stövel
Kofta
Linne
Klänning
Sneakers
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Slipover
Pälsjacka
Vit blus
Klänning
Kappa
Väst
Väska
Kofta
Byxor
Klänning
Linne
Skjortklänning
Kofta
Väska
Tröja
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Väska
Halsduk
Kavaj
Väska
Kofta
Pullover
T-shirt
Byxor
Kappa
24   138
41   251
63   402
44   408
59   357

Vem får kalla sig kurvig?

Vem får kalla sig kurvig?

Hej fina. I mitt blogginlägg om klänningar med puffärm kallade jag mig själv “lite kurvig” och det verkar ha fått en del läsare att gå i taket. Enligt dom är jag för smal för att få kalla mig själv för “lite kurvig”. Ber om ursäkt om jag trampade på några tår men vem avgör egentligen vem som får kalla sig kurvig och inte? Och har vi verkligen inte kommit ifrån att hela tiden kommentera varandras kroppar? Jag tycker att alla kroppar är fina och tycker att alla ska kunna få känna vad de vill för sina egna kroppar.

Jag var smal som min sticka under hela min tonårstid och har i vuxen ålder tillåtit mig själv att gå upp i vikt och få former och jag trivs idag med min (vad jag själv vill kalla det och känner att jag har) lite kurvigare figur. Jag vet inte om gränsen för att få kalla sig kurvig går vid ett visst BMI eller en viss fettprocent men jag tycker ju att jag får kalla mig kurvig om det är så jag ser mig själv idag jämfört med tidigare i mitt liv. Men det verkar som sagt sticka i ögonen på vissa så jag får be ursäkt och hädanefter hålla mig till att säga att jag trivs med mina “former”.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?