Annons: Shoppa min stil

Klänning
Ankelboots
Cardigan
Jeans
Linne
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Linne
Klännning
Väska
Kavaj
Pullover
48   290
79   438
56   446
61   585
61   636

Event med Redken och Larsson & Lange

Event med Redken och Larsson & Lange

Hej fina. Igår kväll vid femtiden mötte jag upp Anna för att fota lite innan vi skulle träffa Linda och Therese för att gå på event med Redken och Larsson & Lange hos Care of bar. Där samlades lokala influencers och andra hårfantaster för att ta del av lanseringen av nya Redken serien Nature + Science med nästan 100% naturliga ingredienser. Vi som var där bjöds på goda snittar från Rawfoodhouse och såklart goda drinkar från Care of. Älskar verkligen den baren.

Vi fick även ta del av en spännande presentation av de nya produkterna från Redken och de visade på modeller hur olika produkter från serien passar för olika hårtyper. Schampoo och balsam från den blåa serien som passar slingat hår fick följa med mig hem i min goodiebag tillsammans med lite annat smått och gott.

Tack för ett trevligt event!

Efter eventet begav vi oss till Eatery Social för middag. Vi ville sitta ute men tyvärr fick man inte beställa från den vanliga menyn där utan endast en kortare barmeny. Lite synd då deras uteservering är så trevlig men man ville också äta deras goda tacos. Det fick bli hamburgare utan bröd från barmenyn för mig. Det var trevligt att hänga lite mer med tjejerna, inte så ofta vi kan ses allihopa.

 

Bilder från Event med Redken och Larsson & Lange

Event med Redken och Larsson & Lange
Event med Redken och Larsson & Lange
Event med Redken och Larsson & Lange

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?