Sommarprat, event och after work

Hej fina. Igår var en rätt bra dag. Fick en hel del gjort och var även till min redovisningskonsult för att lämna in alla underlag för första halvåret 2019. Ska bli spännande att se resultatet. Jag har väl fakturerat ungefär i samma takt som förra året så räknar med något liknande resultat. Då det är ljust länge hann jag även med en lång promenad igår och att lyssna på Isabella Löwengrips sommarprat. Jag har hittills hunnit lyssna på hennes och Fares Fares och jag måste säga att jag berördes av båda. Lyssna!

Igår kväll var Carl iväg och spelade padel så vi hann inte äta tillsammans men han var hemma vid nio så vi hann umgås lite. Idag har jag en kul sak inplanerad efter jobb: Jag ska på event och därefter after work med Anna, Linda och Therese. Ska bli kul att samlas alla igen. Mer om hur vi hade det senare ikväll eller imorgon. Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera