Annons: Shoppa min stil

Linne
Väska
Jeans
Byxor
Klännning
Linne
Kjol
Klänning
Kavaj
Linne
Väska
Jeans
Byxor
Klännning
Linne
Kjol
Klänning
Kavaj
16   129
32   398
42   476
37   444
59   497

Mycket med allt

Hej fina. Hoppas att ni har haft en bra dag! Har mycket med allt nu så hinner inte riktigt med bloggen så mycket men kikar in här något varje dag i alla fall!:) Idag har det varit härligt väder så vid femtiden gick jag och la mig i Kungsparken och lyssnade på ljudbok. Känns lite som att ha semester när det är så fina kvällar.

Imorgon är det midsommarafton och då ska jag, Charlotta med flera hänga och ha picknick i någon mysig park i Malmö. Carl jobbar men han och Katy (som också jobbar i Köpenhamn) ansluter sen på kvällen.

Nu ska jag sova och Carl ska nog se klart fotbollen. God natt!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?