Annons: Shoppa min stil

Väska
Kappa
Jeans
Byxor
Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
Pälsjacka
Kavaj
Blus
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Linne
Cardigan
Väska
Kavaj
Klänning
Klännning
Linne
Satinkjol
Kavaj
Pullover
Byxor
Kavaj
Basker
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Blus
Grå kavaj
Kavaj
Knytblus
Kofta
Klänning
Knytblus
Klännning
Kavaj
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Inte varje dag man har en frukostdate

God morgon fina. Igår var det en bra dag och på kvällen hann jag äta middag med Carl innan han skulle iväg och spela fotbollsmatch med Korpen-laget. De spelade oavgjort :). Idag har vi målare i lägenheten så vi passade på att ha en frukostdate nu på morgonen innan jobb. De skulle komma redan vid sjutiden så det passade bra.

Vi hamnade på hotell Clarion Malmö Live där de verkligen har en massa gott att välja bland till frukosten. Jag tror alltid att jag ska äta hur mycket som helst, gå flera gånger, men blev mätt efter en macka typ. Trevlig morgon! Nu har Carl tagit tåget till jobbet och jag passar på att sitta på Malmö Live och blogga lite innan jag går. Hoppas ni får en härlig dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?