Annons: Shoppa min stil

Linne
Byxor
Jeans
Linne
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Klännning
Linne
Byxor
Jeans
Linne
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Klännning
23   166
57   304
54   381
100   472
53   400

Måndag med långlunch och tisdagsplaner

God morgon fina ni. Igår hade jag en mycket bra dag. Var på kontoret och unnade mig även en lite längre lunch ute med Anna. Det var ju så härligt väder så vi satte oss på café / restaurang Gustav Adolfs uteservering. Anna åt schnitzel och jag Caesarsallad. Som vanligt hade vi massor att prata om. Nu är det ju heller inte så långt kvar tills Anna ska föda. Så spännande!

En jobbig grej som hände var att jag krossade min skärm på min iPhone. Har ju haft den i tre år och har aldrig ens fått en liten repa på den innan men så hände det nu. Den funkar fortfarande rent tekniskt men den är verkligen sprucken, framför allt i ena hörnet. Suck.

Idag blir det en massa fix och jag ska även hinna till frisören och gå på bio med Charlotta senare ikväll. Vi ska se nya Aladdin, ser verkligen fram emot det. Älskade Aladdin när jag var yngre och efter att ha sett trailern till denna har jag höga förväntningar.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?