Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Jeans
Klänning
Väska
Pullover
Klännning
Kavaj
Linne
Cardigan
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Byxor
Linne
43   346
56   403
60   580
61   633
65   671

Rea på Lindex – mina favoriter

Rea på Lindex – mina favoriter

Hej fina. Kikar in lite snabbt och tipsar om att Lindex nu har rea på en massa produkter. Lindex är en kedja som jag verkligen tycker har lyft sig rejält de senaste åren. Har flera klänningar, byxor och även bikinis som jag köpt där och som kommit att bli favoriter i min garderob. Nedan mina favoriter från deras upp till 50% rea. Ni kommer själva till rean här: Rea på Lindex

V-ringad topp i viskosblandning  Svart
Långärmad skjorta i viskos Blå
Leopardmönstrad blus med knytband  Svart
Glittrig cardigan med guldfärgade knappar  Beige

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?