Annons: Shoppa min stil

Jeans
Klänning
Linne
Byxor
Väska
Linne
Kavaj
Klännning
Kjol
Jeans
Klänning
Linne
Byxor
Väska
Linne
Kavaj
Klännning
Kjol
16   129
32   398
42   476
37   444
59   497

Helgen med AW och Möhippa

Hej fina. Nu tänkte jag berätta lite om helgen som varit då det inte riktigt funnits en lugn stund att uppdatera er dessa dagar. I fredags hade vi After Work på jobbet och det var verkligen hur trevligt som helst! Vi åt skaldjur, drack bubbel och spelade spel (rundpingis, Kina-schack, dart). Jag hade tänkt ta en lite tidigare kväll då jag skulle upp tidigt på lördagen men det var så trevligt så blev kvar till efter midnatt. Tack alla kollegor :).

På lördagen skulle jag upp tidigt då vi skulle ha möhippa för Frida som gifter sig med Ylan senare i sommar. Vi samlades hemma hos Sara vid halv nio och sedan gjorde vi en massa roliga saker under hela dagen. Tyvärr svek vädret oss rejält men det blev ändå en väldigt bra dag! Vi var på Yoga (fortfarande inte min grej tydligen haha), brunchade på Nam Do, åkte runt i båtar i kanalen. Det regnade, åskade och blixtrade som mest när vi åkte båtarna men det var kul ändå. Sådan otur! Sedan var det lite paus innan förfest hos Yasmine. Kvällen avslutades med en massa dans på Moriskan. Så trevlig kväll! Bra uppstyrt alla inblandade!

Idag sov jag och Carl till klockan ett så det jag hade tänkt hinna med under förmiddagen blev rejält förskjutet haha. Nu ska vi lägga oss. God natt fina ni!

 Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?