Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kappa
Skjorta
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Skjorta
Ankelboots
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Cardigan
Väska
Klännning
Kjol
Kjol
Kavaj
Grå kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Blus
Pullover
Skjorta
Pullover
T-shirt
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Linne
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Sneakers
Cape
Slingbacks
Kavaj
Kappa
Kofta
Väska
Kofta
Tröja
Klännning
T-shirt
Byxor
Kjol
Linne
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Väst
Vit blus
Kofta
Väska
Linne
Pullover
Klänning
Kofta
Kavaj
Slipover
Kofta
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Pullover
Satinkjol
Basker
Halsduk
Väska
Slacks
Byxor
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Blus
Byxor
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
T-shirt
Blus
Klänning
Kappa
Kofta
Knytblus
T-shirt
Knytblus
Jeans
Bag
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Premiär för VIU Eyewear i Malmö

Premiär för VIU Eyewear i Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet mötte jag upp mina fina Anna och Linda i stan då vi blivit inbjudna till ett evenemang för att fira premiäröppningen av VIU Eyewear i Malmö. VIU Eyewear erbjuder innovativa glasögonbågar och solglasögon av hög kvalitet.

Solglasögonen faller mig verkligen i smaken! Det fanns hur många fina som helst och jag hann prova flera modeller. På VIU Eyewear i Malmö bjöds vi gäster på både dryck och glass! De hade även en DJ som skapade härlig stämning i butiken. Tack för ett trevligt öppningsevent!

Efter evenemanget hade jag och Linda hunnit bli hungriga så vi alla satte oss på Piccolo Mondo för middag. Anna hade redan ätit tidigare men jag och Linda beställde in varsin risotto. Då jag hade lite att fira unnade jag mig en risotto med oxfilé och sedan extra parmesan på det.

Vi har alltid så mycket att prata om så vi hade nog kunnat sitta där fler timmar till för att hinna diskutera allt haha. Men vi alla hade tider att passa så vi får ta resten en annan gång. Så trevligt att ses i alla fall! När jag kom hem firade jag lite med Carl också. Han hade fixat ostron. Älskar det som ni vet. Mycket som händer nu. Berättar för er när jag kan <3

Idag blir det först jobb och sedan AW med kollegorna. Jag hoppas även hinna en sväng till Media Evolution City där det är stor fest ikväll. Men först jobb som sagt. Ha en underbar dag!

 

Bilder från VIU Eyewear i Malmö


 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?