Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
örhängen
Klänning
Bag
Tory Burch
T-shirt
Skjorta
Ganni diadem
Kavaj
Väska
Knytblus
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Jeans
Byxor
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
Tröja
Byxor
Cape
Byxor
Klännning
Skjorta
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Basker
Cardigan
Kavaj
Kjol
Kjol
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Linne
Kavaj
Kofta
Pullover
Kofta
Knytblus
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Stickad klänning
Kofta
Steamer
Slacks
Halsduk
Ankelboots
Kavaj
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Stenströms cardigan
Slipover
Skjorta
Grå kavaj
Kappa
Väska
Skjorta
Tröja
Väska
Jacka
Kavaj
Kappa
Pullover
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kappa
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Skjorta
Louis Vuitton väska
Kavaj
Väska
Tröja
Klänning
Linne
Halsduk
Blus
Klänning
Blus
Väska
Linne
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Moschino väska
Väska
Väska
Väst
Satinkjol
Väska
Spegel
Kånken
Klänning
Boots
Kappa
Väska
Blus
Kjol
T-shirt
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Pullover
Pullover
Kjol
Kofta
Jacka
Stövel
Byxor
Sneakers
Kavaj
Väska
Blus
4   34
33   322
45   345
63   432
44   437

De perfekta jeansen

De perfekta jeansen

Hej fina. Att hitta de perfekta jeansen kan verkligen vara hur svårt som helst. Jag känner personligen att jag har letat i hela mitt liv typ. Det gäller att hitta jeans som sitter bra, är sköna att ha på sig, har perfekt längd, perfekt nyans, perfekt slitning med mera. Något som går helt bort för mig är jeans med hål i.

När jag hälsade på min kompis Mina i Stockholm senast gick vi runt i lite butiker i stan. Jag har lite köpstopp så hade egentligen inte alls tänkt varken prova eller köpa något men så hamnade vi på Gina Tricot och jag fick för mig att ändå kolla efter och prova jeans. När jag testade modellen Original Straight Jeans kände jag faktiskt att jag var tvungen att köpa dem då de helt enkelt var de perfekta jeansen för mig.

Original Straight Jeans finns hos Gina Tricot här: KLICKA HÄR  

de perfekta jeansen
de perfekta jeansen
de perfekta jeansen

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?