Annons: Shoppa min stil

Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Cardigan
Ankelboots
Linne
Jeans
Klännning
Kjol
Kavaj
Pullover
Kavaj
Linne
41   353
46   429
39   526
59   638
79   602

De perfekta jeansen

De perfekta jeansen

Hej fina. Att hitta de perfekta jeansen kan verkligen vara hur svårt som helst. Jag känner personligen att jag har letat i hela mitt liv typ. Det gäller att hitta jeans som sitter bra, är sköna att ha på sig, har perfekt längd, perfekt nyans, perfekt slitning med mera. Något som går helt bort för mig är jeans med hål i.

När jag hälsade på min kompis Mina i Stockholm senast gick vi runt i lite butiker i stan. Jag har lite köpstopp så hade egentligen inte alls tänkt varken prova eller köpa något men så hamnade vi på Gina Tricot och jag fick för mig att ändå kolla efter och prova jeans. När jag testade modellen Original Straight Jeans kände jag faktiskt att jag var tvungen att köpa dem då de helt enkelt var de perfekta jeansen för mig.

Original Straight Jeans finns hos Gina Tricot här: KLICKA HÄR  

de perfekta jeansen
de perfekta jeansen
de perfekta jeansen

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?