Annons: Shoppa min stil

Slipover
Kavaj
Knytblus
Klänning
Jacka
Basker
Cape
Slacks
Slingbacks
T-shirt
Linne
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Pullover
Kofta
Bag
Sneakers
Kjol
Kjol
Vit blus
Pullover
Linne
Pullover
Kavaj
Blus
Klännning
Kavaj
Blus
Tröja
Halsduk
T-shirt
Pullover
Satinkjol
T-shirt
Kappa
Kofta
Ankelboots
Blus
Kostymbyxa
Väska
Pälsjacka
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Väska
Knytblus
Cardigan
Väska
Skjorta
Kappa
Kofta
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Blus
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Skinnkjol
Knytblus
Kjol
Väst
Tröja
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Jeans
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Byxor
15   237
35   418
45   445
40   401
46   447

Fungerar IPL Permanent hårborttagning?

Fungerar IPL Permanent hårborttagning?

Hej fina. Förra veckan var jag på min femte behandling av hårborttagning på mina ben på salong No+Vello i Malmö. Läs mina tidigare inlägg här. Det brukar krävas 5-7 behandlingar, lite beroende på hudtyp och hårtyp så det är verkligen nära nu. Så, fungerar IPL Permanent Hårborttagning? Mitt svar är ärligt talat JA. Till en början upplevde jag framför allt att håret på mina ben försvann på vissa områden men inte på hela benen. Men ju fler behandlingar jag gjort har större områden blivit helt utan hår.

Inför mina behandlingar har jag låtit bli att vaxa och raka håret på benen men inför detta besök blev jag faktiskt osäker på om jag råkat raka typ dagen innan då det knappt var något hår alls på benen. Men så såg jag att rakhyveln var nedpackad i necessären så det hade jag ju inte alls gjort. Så häftigt hur bra den här behandlingen faktiskt fungerar!

Mitt senaste besök på No+Vello var på Nationaldagen när jag var ledig. Joanna hade gjort om salongen sedan sist jag var där och det var verkligen så fräscht! Ljus och härlig miljö med olika rum för olika behandlingar.

Ni är många som är nyfikna på den här behandlingen hoa No+Vello så här kommer lite info direkt från deras sajt:

 

Om behandlingen:

Säg hejdå till vaxning och rakning. Har du någon gång funderat på IPLpermanent hårborttagning?

*** No+Vello Clinics ger dig ultimata resultat för bästa pris.
*** 100% Smärtfritt – SubZero patenterad teknik från No+Vello
***
 Är du skeptisk till IPL permanent hårborttagning? Det är dags att besöka oss och se till varför vi är världsledande inom permanent hårborttagning.

*** Erfarenhet, kunskap, patenterad teknik, miljontals kunder, ultimata resultat och bästa priser!

 

Ni hittar en massa mer information på No+Vellos hemsida. Ser fram emot mitt nästa besök då jag förhoppningsvis är helt hårfri på benen men ibland kräver det en extra gång också. Nu är jag sugen på att även ta bort hår under armarna.

 

Fungerar IPL Permanent hårborttagning? – JA


fungerar ipl permanent hårborttagning?

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?