Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Byxor
Väska
Ankelboots
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Kjol
Vit blus
Väst
Kappa
Kjol
Kappa
Skjorta
Stövel
Klänning
Linne
Kavaj
Skjortklänning
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kavaj
Slipover
Tröja
Byxor
Blus
Basker
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Väska
Pullover
Halsduk
Kostymbyxa
T-shirt
Väska
T-shirt
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Kjol
Skjorta
Linne
Bag
Tröja
Blus
Kofta
T-shirt
Klännning
Skjorta
Klänning
Knytblus
Jacka
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Slingbacks
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Knytblus
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Pullover
T-shirt
Pullover
Byxor
Tröja
Knytblus
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Jeans
Klänning
Skjorta
Halsduk
Väska
Väska
Kofta
Kappa
Cape
Kavaj
Kofta
Kjol
Sneakers
Byxor
Skjorta
Klänning
Kjol
Jacka
T-shirt
Klänning
Klänning
Boots
Cardigan
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
örhängen
Blus
Kappa
Klänning
Klänning
Linne
Slacks
Väska
Blus
Kavaj
Kavaj
Pullover
T-shirt
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Väska
Skjorta
Väska
38   325
43   406
49   377
55   510
24   470

Whyred Elay klänning

Whyred Elay klänning

Hej fina. Är det något jag uppskattar är när jag hittar ett plagg i en modell som jag verkligen gillar och det finns i flera färger och mönster. Ett sådant plagg för mig är Whyred Elay klänning. Köpte först den svarta och då jag verkligen trivs i klänningen har jag därefter även införskaffat en grön och en röd. Den finns ju i ännu fler färger så jag kommer garanterat skaffa fler.

Jag tycker att den här klänningen är perfekt längd och modell och den passar utmärkt att ha olika kavajer över. Jag använder mina både till vardags och till fest. Vid festligare tillfällen kan man ha den med ett tjusigt skärp i midjan och/eller större smycken. Och högklackat såklart. Nedan en bild på min senaste outfit där jag har min gröna klänning med en svart kavaj i lite längre modell, svarta pumps, medelstor väska från Carin Wester och stora solglasögon från Gucci.

Har ni något plagg i en modell ni älskar som ni har köpt i flera färger och mönster?

 

Whyred Elay klänning – bilder 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?