Vaknade av en explosion

God morgon fina. Man hör ju (för) ofta på nyheterna om skjutningar och explosioner i Malmö men jag har själv aldrig sett eller hört något från lägenheten eller från där jag befunnit mig när de inträffat. Förrän nu. Jag vaknade inatt av en explosion vid halv fyra-tiden. Blev såklart rädd men Carl försökte lugna mig med att säga att det nog inte var en sprängning utan något annat som dessutom var rätt långt bort.

Imorse kunde jag läsa om en explosion på Adelgatan som ligger ett par minuter från oss. De hade sprängt entrén till nattklubben som ligger där. Det är såklart läskigt men man är ju aldrig rädd för att själv bli drabbad då det är gängkriminalitet. Läskigt när det sker så nära ändå. Det var verkligen ett våldsamt dygn i Malmö igår med flera skjutningar.

Igår kväll var Carl iväg på volleyboll och jag passade på att jobba med mitt företag. Innan hann vi äta tacos tillsammans. Idag är det riktigt trist väder. Jag hoppas att det ordnar upp sig för vi tänkte gå på ett quiz i en park ikväll.

Hoppas ni får en fin dag!

Följ:
Share:

Kommentera