Annons: Shoppa min stil

Klännning
Grå kavaj
Klännning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Knytblus
Blus
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Jeans
Kavaj
Byxor
Cardigan
Kavaj
Väska
Vit blus
Byxor
Linne
Linne
Kavaj
Pullover
Kavaj
Knytblus
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Basker
27   336
79   519
48   539
40   608
59   668

Vaknade av en explosion

God morgon fina. Man hör ju (för) ofta på nyheterna om skjutningar och explosioner i Malmö men jag har själv aldrig sett eller hört något från lägenheten eller från där jag befunnit mig när de inträffat. Förrän nu. Jag vaknade inatt av en explosion vid halv fyra-tiden. Blev såklart rädd men Carl försökte lugna mig med att säga att det nog inte var en sprängning utan något annat som dessutom var rätt långt bort.

Imorse kunde jag läsa om en explosion på Adelgatan som ligger ett par minuter från oss. De hade sprängt entrén till nattklubben som ligger där. Det är såklart läskigt men man är ju aldrig rädd för att själv bli drabbad då det är gängkriminalitet. Läskigt när det sker så nära ändå. Det var verkligen ett våldsamt dygn i Malmö igår med flera skjutningar.

Igår kväll var Carl iväg på volleyboll och jag passade på att jobba med mitt företag. Innan hann vi äta tacos tillsammans. Idag är det riktigt trist väder. Jag hoppas att det ordnar upp sig för vi tänkte gå på ett quiz i en park ikväll.

Hoppas ni får en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?