Annons: Shoppa min stil

Väska
Linne
Byxor
Klänning
Linne
Klännning
Kjol
Kavaj
Jeans
Väska
Linne
Byxor
Klänning
Linne
Klännning
Kjol
Kavaj
Jeans
61   288
62   375
54   426
100   481
53   409

Ont och orolig

Hej fina. Hoppas att ni har en härlig helg. Jag var taggad på att springa 5 km längs Ribban idag men redan efter 2,5 var jag tvungen att bryta på grund av att jag fick magsmärtor. Så jobbigt. Fick gå i lugnt tempo tillbaka. Vilade och mår bättre nu. Vet inte riktigt vad det kan vara.

Carl har ju cyklat 13 mil idag och kom hem vid tretiden. Då promenerade vi till Västra Hamnen för att köpa glass och titta på folk som dansade salsa. Man blev glad av det.

Annars har jag känt mig lite orolig ikväll. En granne hemma i byn i Hudiksvall är spårlöst försvunnen sedan igår kväll. Hoppas verkligen att han kommer hem välbehållen snart. Läs mer här och vet du något så ring polisen på 114 14 och tipsa.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?