Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klännning
Väska
Linne
Jeans
Linne
Byxor
Kjol
Kavaj
Klänning
Klännning
Väska
Linne
Jeans
Linne
Byxor
Kjol
Kavaj
23   166
57   304
54   381
100   472
53   400

Lördagskväll med grillat, MJS in the park och Care of

Hej fina ni. Igår var det en rätt lugn dag med brunch och en tur till Caroli för att handla mat. På kvällen blev det grillat här hemma. Vi grillade lax med sparris och potatis som vi åt med en god hollandaisesås. Efter middagen kände vi för att gå till någon bar då vi ändå haft en hemmakväll i fredags. Vi hamnade först på MJS in the Park som ligger bakom High Court. Ett ganska trevligt ställe. Vi gick sedan vidare till Care of för ett sista glas innan läggdags.

Idag är Carl iväg på en lång cykeltur. Han skulle vara borta i typ sex timmar så jag passar på att ha egentid. Ska snart bege mig ut och springa tänkte jag. Imorgon har jag ett viktigt möte som jag ska förbereda lite inför senare idag. Spännande saker på gång.

Hoppas ni njuter av er söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?