Annons: Shoppa min stil

Klännning
Väska
Kjol
Klänning
Jeans
Linne
Kavaj
Byxor
Linne
Klännning
Väska
Kjol
Klänning
Jeans
Linne
Kavaj
Byxor
Linne
16   129
32   398
42   476
37   444
59   497

Gårdagens AW och dagens brunchplan

Hej fina fina. Hoppas att ni mår bra! Igår efter jobbet hade jag en liten AW med min kollega Patric på L’enoteca. Mycket trevligt! Sedan hade jag och Carl faktiskt en riktig hemmakväll. Vi åt rester och såg Solsidan-filmen som ingen av oss sett tidigare faktiskt. Skrattade genom hela typ 😂.

Nu har vi ätit frukost och jag ska strax bege mig till Systrar och Bröder för brunch med Charlotta. Ska bli mycket trevligt. Vi har som vanligt en massa att prata om även fast det inte var alltför längesedan vi sågs. Ikväll blir det nog grillat här hemma. Vad hittar ni på denna lördag?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?