Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Linne
Jeans
Klänning
Klännning
Kjol
Byxor
Linne
Väska
Kavaj
Linne
Jeans
Klänning
Klännning
Kjol
Byxor
Linne
23   166
57   304
54   381
100   472
53   400

Nationaldagen i Malmö

Nationaldagen i Malmö

Hej fina. Igår var jag ledig men Carl jobbar i Köpenhamn så för honom var det vanlig arbetsdag. Jag, Alice och Jakob passade på att njuta av Nationaldagen i Malmö genom att äta frukost/brunch på Atrium. Mycket trevligt ställe! Jag valde att äta en sallad med yoghurt-bollar, hummus med mera. Det var ju så fint väder så vi kunde sitta ute i deras mysiga trädgård. Rekommenderar verkligen ett besök på Atrium.

Efter brunchen gick jag hem en sväng och sedan hade jag tid på No+Vello för min behandling IPL Permanent hårborttagning. Mer om det besöket i ett kommande blogginlägg. Igår kväll hade Sara och Oscar bjudit in till trevligt Nationaldagshäng hos dom. De hade fixat mat via catering och så satt vi ute på deras innergård. Så kul att träffa alla. Vi hann äta klart precis innan regnet kom och vi hann in innan det värsta skyfallet tog fart. Bra timing!

Vi blev kvar hos Sara och Oscar rätt länge. Var hemma vid elvatiden kanske. Idag har jag vanlig jobbdag och ikväll ska jag på after work med en kollega. Får de var vi hamnar. Vädret ser lite sisådär ut.

Tog själv inga bilder igår men hittade en på Oscars Instagram 🙂

 

Nationaldagen i Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?