13   107
26   239
48   321
34   384

Fina skor till sommaren

Fina skor till sommaren

Hej fina. Det här med att hitta fina skor till sommaren är inte alltid så enkelt. Jag gillar att variera skor, dels rent stilmässigt för att matcha olika outfits och dels praktiskt beroende på vad man ska göra. Till vardags när jag bara ska gå en kortare bit gillar jag ju skor med klack men ska man gå stan en hel dag krävs det ju lågskor, kanske till och med sneakers, för att man inte ska få ont i fötterna. Det gäller att tänka både på stilen och det praktiska :).

Just nu gillar jag skor med lite bredare klack då de är skönare att gå i, särskilt här i Malmö där det är mycket kullersten och gatsten. Har ju främst svarta men hade gärna investerat i några med lite mer färg också. Har spanat in några favoriter både bland klackskor och platta skor hos Wakakuu (KLICK). Vad går ni i under sommaren?

Fina skor till sommaren

Fina skor till sommarenSandaler från ATP AtelierKLICKA HÄR

 

 

fina skor till sommaren 2Klackskor från Sam EdelmanKLICKA HÄR

 

 

 

Vita pumps från By Malene BirgerKLICKA HÄR

 

 

Ljusrosa pumps från Stuart WeitzmanKLICKA HÄR

 

 

Vita sneakers från Common ProjectsKLICKA HÄR

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?