Tropisk värme och besök

Hej fina. Det var så himla varmt igår, riktigt tropisk sommarvärme i Malmö. Då Carl var ledig passade jag på att luncha mdd honom. Vi hamnade på TGI Fridays på Lilla Torg på en solplats mot torget. Det var så varmt och jag var helt fel klädd med svarta jeans och långärmad blus. Trevlig lunch i alla fall.

Efter jobb gick jag hem och då satt Carl och Jakob ute på innergården med varsin öl. Joinade dom med ett glas rött. Sedan fixade vi middag. Grillad kyckling med kokt potatis, tsatsiki och annat gott. Alice dök upp vid niotiden när Carl cyklat iväg för att spela match. Vi satt ute länge under kvällen. Det var så varmt även vid halv elva när Carl kom tillbaka. De vann matchen 🙂

Idag jobbar Carl och vi får se vad vi andra hittar på. Ikväll ska vi möta upp en massa vänner hemma hos Sara och Oscar!:)

Följ:
Share:

Kommentera