Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Kjol
Jeans
Linne
Väska
Linne
Klännning
Byxor
Klänning
Kavaj
Kjol
Jeans
Linne
Väska
Linne
Klännning
Byxor
16   124
32   395
42   475
37   444
59   497

Mönstrad kappa från Nine West

Mönstrad kappa från Nine West

Hej fina. Något jag har mycket av i min garderob är kappor olika färger och mönster. En favorit är denna från Nine West som jag köpte second hand för 200 kronor för några år sedan. Ett av mina bästa fynd får jag nog säga. Jag gillar plagg som liksom inte alla har men som ändå känns tidlösa och stilsäkra. Jag som oftast klär mig i svart gillar att ha kappor och jackor i mönster som liksom kan få vara i centrum i outfiten.

Den här kappan har klockade ärmar och lite av en Peter Pan-krage som jag älskar. Använder den väldigt mycket under vårsäsongen. Har ni något second hand-fynd som ni är särskilt nöjd med?

 

Mönstrad kappa från Nine Westcyber monday
vädret i malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?