Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Pullover
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Cardigan
Jeans
Kavaj
Klännning
Linne
Byxor
Väska
Kavaj
Ankelboots
Kjol
Linne
31   270
79   420
56   440
61   583
61   635

Ariana Grande Sweet Like Candy Parfym

Ariana Grande Sweet Like Candy Parfym

Hej fina. När det kommer till doft och parfym gillar jag att ha några olika att välja mellan. Jag väljer ofta doft efter humör och lite beroende på vad jag ska göra. Jag har parfymer i alla möjliga prisklasser av olika märken, från H&M:s egna billiga till Chanel, Gucci och Byredo som är av dyrare sort. Men den parfym jag helt överlägset har fått mest beröm för både av vänner och “främlingar” på stan är min prisvärda parfym från Ariana Grande – Sweet Like Candy. Den kostar omkring 400 SEK, så bra pris!  Det är verkligen en perfekt “vardagsparfym” enligt mig med en fruktig och blommig doft. Ni hittar den bland annat på Åhléns (Klick)ariana grande sweet like candy parfym

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?