Annons: Shoppa min stil

Klännning
Kavaj
Blus
Cardigan
Byxor
Klänning
Basker
Kavaj
Klänning
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Knytblus
Kavaj
Väska
Linne
Grå kavaj
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Jeans
Ankelboots
Vit blus
Kofta
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Linne
27   337
79   519
48   539
40   607
59   668

Vår lördagskväll

Hej fina ni. Oj vad vi sov länge idag, ända till klockan elva. Igår kväll gick vi först till Lilla Torg och tog ett par glas på Grappa. Det var ju så härligt väder och kvällssol så det kändes synd att bara vara hemma hela kvällen. Vi gick hem vid halv åtta och köpte med oss räkor till middag. Vi åt räkor med aioli och drack bubbel till. Vi såg även en film men såklart somnade jag mitt i filmen. Tänker alltid att jag ska vara uppe länge på fredags-och lördagskvällarna men somnar oftast innan elva typ haha.

Nu ska vi snart äta lunch och tänkte bege oss ut på en promenad sedan. Vädret ser ut att vara lite sisådär men det verkar inte regna i alla fall. Man har varit lite dagvill den här helgen. Då man var ledig i torsdags har det känts som en enda lång helg fastän vi jobbade i fredags.

Hoppas ni får en underbar söndag!

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?