Annons: Shoppa min stil

Linne
Ankelboots
Kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Blus
Klänning
Pullover
Byxor
Kavaj
Basker
Kavaj
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Kappa
Cardigan
Knytblus
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Grå kavaj
Blus
Kavaj
Klänning
Vit blus
Kavaj
Klännning
Kavaj
Jeans
Byxor
Linne
Klännning
Knytblus
Väska
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

After work och middag hos vänner

Hej fina ni. Vilket väder det var igår och jag satt inne på kontoret hela dagen. Efter jobbet kände man ju verkligen att man ville vara ute lite så när Carl kom hem gick vi till favoritstället Kasai in the Sky och hängde på deras takterass. Carl drack en öl och jag en Aperol Spritz. Man fick riktiga sommarkänslor.

Vid sjutiden gick vi vidare till Marie och Jocke som skulle bjuda oss på middag. De har en riktigt härlig balkong med kvällssol som vi kunde hänga på medan fiskpaketen låg på grillen. Så gott förresten! Vi grillar ju oftast kött här hemma men fisk kan ju bli minst lika gott. Vi hade nog så trevligt så jag glömde ju helt ta bilder. Hann ta en på mig och Carl på Kasai i alla fall :).

Idag har Carl volleybollturnering och jag passar på att jobba lite med företaget. Ska bege mig ut på en promenad strax. Ikväll får vi se vad vi hittar på :). Hoppas ni får en härlig lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?