Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Kjol
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Slipover
Väska
Kavaj
Tröja
Knytblus
Byxor
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Kappa
Skjorta
Ankelboots
Linne
Kavaj
Kappa
T-shirt
Blus
Bag
Klännning
Väst
Väska
Pälsjacka
Skjorta
Kofta
Kofta
Pullover
Kofta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Väska
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Kjol
Kavaj
Klännning
Kofta
Halsduk
Kofta
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Pullover
Klänning
Skinnkjol
Knytblus
T-shirt
Blus
Väska
Kappa
Kofta
Knytblus
Skjorta
Jeans
Kofta
Sneakers
Väska
Satinkjol
Linne
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Blus
Slingbacks
Byxor
T-shirt
Cardigan
Slacks
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
T-shirt
Kofta
Blus
Basker
Väska
Linne
Väska
Kappa
Kjol
Klänning
Väska
Pullover
Kjol
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Cape
T-shirt
Väska
Klänning
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Elegant kappa i tweed

Elegant kappa i tweed

Hej fina. Ni vet säkert vid det här laget att jag älskar kavajer och kappor i materialet och stilen tweed / boucle. Chanel är ju mitt absoluta favoritmärke som jag hämtar min stilinspiration från. Min senaste outfit är en enkel svart med en elegant kappa i tweed / boucle-stil från Zara. Zara har verkligen fina kavajer, kappor och klänningar i det här materialet som jag tycker är så fint! Vill ha den här kappan i alla möjliga färger.

En sådan här elegant kappa i tweed passar ju både till vardag och till fest. Till vardags brukar jag matcha den med kostymbyxor eller svarta jeans med en fin blus och till fest med en klänning, svarta tunna strumpbyxor och spetsiga pumps.

Jag har säkert ett tiotal kappor och kavajer i det här materialet som jag använder hur mycket som helst. De flesta kommer från Zara men har även en och annan från H&M och Soaked in Luxury. Andra varumärken som är bra på att skapa och anamma den här stilen på kappor och kavajer är Veronica Virta och Busnel. Vet du fler får du mer än gärna tipsa mig!

 

Elegant kappa i tweed

elegant kappa i tweed

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?