Annons: Shoppa min stil

Väska
T-shirt
T-shirt
Klänning
Skjorta
Linne
Tröja
Kofta
Knytblus
Klännning
Klännning
T-shirt
Sneakers
Klänning
Linne
Väska
Blus
Väska
Kofta
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Pullover
Linne
Kjol
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Tröja
Kjol
Kavaj
Grå kavaj
Skjortklänning
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Pullover
Kjol
Slacks
Kappa
Kavaj
Byxor
Knytblus
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Kappa
Kjol
Vit blus
Klänning
Kavaj
Skjorta
Byxor
Klänning
Väska
Jeans
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Kappa
Kofta
Kofta
Klänning
Pullover
Kofta
Byxor
Kappa
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klänning
T-shirt
Väska
Bag
Klänning
T-shirt
Kofta
Pälsjacka
Blus
Väst
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Blus
Klänning
Byxor
Halsduk
Stickad klänning
Slipover
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Stövel
Klänning
Väska
Blus
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Basker
Cape
Kavaj
Skinnkjol
Kappa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Ankelboots
Väska
Jacka
Tröja
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Cardigan
Kofta
22   327
43   400
51   450
38   399
30   408

Min träning 28/5

Hej fina. Tänkte att jag skulle börja dela med mig av resultaten från min träning för att kanske känna mig mer motiverad och komma framåt. Och då menar jag inte för-och efterbilder på min kropp utan hur lång tid det tar för mig att springa 5 kilometer över tid. Igår sprang jag 5 kilometer på en minut kortare tid än i måndags. Riktigt nöjd med det 😊.

Dock blev jag väldigt förvånad då jag kände mig betydligt tröttare i kroppen och dessutom fick lite ont i ena knät på slutet. Igår kväll hann jag umgås med Carl i någon timme innan läggdags. Vi går verkligen om varandra den här veckan men tror vi hinner umgås och ha lite date night imorgon kväll.

Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?