Annons: Shoppa min stil

Byxor
Linne
Kjol
Jeans
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Klännning
Byxor
Linne
Kjol
Jeans
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Klännning
63   290
62   376
54   426
100   481
53   409

Min träning 28/5

Hej fina. Tänkte att jag skulle börja dela med mig av resultaten från min träning för att kanske känna mig mer motiverad och komma framåt. Och då menar jag inte för-och efterbilder på min kropp utan hur lång tid det tar för mig att springa 5 kilometer över tid. Igår sprang jag 5 kilometer på en minut kortare tid än i måndags. Riktigt nöjd med det 😊.

Dock blev jag väldigt förvånad då jag kände mig betydligt tröttare i kroppen och dessutom fick lite ont i ena knät på slutet. Igår kväll hann jag umgås med Carl i någon timme innan läggdags. Vi går verkligen om varandra den här veckan men tror vi hinner umgås och ha lite date night imorgon kväll.

Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?