Annons: Shoppa min stil

Byxor
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Väska
Jeans
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Linne
Kavaj
Klännning
Pullover
Klänning
Ankelboots
Klänning
Linne
42   363
46   435
40   530
59   639
79   604

Uppdatering om min träning

God morgon mina fina. Igår hade jag en trevlig dag med lunch på Surf Shack med Daniel och Michelle och sedan efter jobb hann jag posta en massa paket. Jag tog mig även ut på en joggingtur längs Ribban, hade inga ursäkter för att inte träna så det fick bli så. Och det är ju verkligen så att det känns bra när jag väl kommit ut.

Så en liten uppdatering om min träning då. Jag sprang 5 kilometer utan att få ont i mina knän. Mycket bra. Jag är ju inte snabb och fick håll och kände mig helt slut men ett framsteg ändå känner jag 😊.

Ha en underbar tisdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?