Min röst i EU-valet

Hej fina ni. Har varit riktigt trött den här helgen, därför har det inte blivit så mycket bloggande. Igår på dagen åkte jag, Carl och Mathias till Skanör med Falsterbo. Det var fint väder men rätt blåsigt. Härligt att komma utanför Malmö lite. Det är så fint där vid Falsterbo-stranden. Som utomlands, världens lenaste sand. På kvällen joinade Erik oss och vi grillade hamburgare här hemma.

Lite senare kom även Charlotta och Katy hit och hängde. När klockan var typ halv ett bestämde vi ladies oss för att gå ut medan männen stannade hemma. Vi hamnade på MJS men de stängde typ redan klockan ett? Katy drog hemåt men jag och Charlotta kände för ytterligare ett glas någonstans men det var helt sjukt, allt i Malmö var stängt? Löningshelg och allt var stängt redan kl ett, förstår verkligen inte. Hade det hänt något? Vi fick traska hemåt helt enkelt.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Erik och Mathias drog hem vid ettiden och jag och Carl gick (såklart!) och röstade i EU-valet. Vår vallokal var Rådhuset i Malmö, kändes ju riktigt flott! Jag hoppas att ni alla tog er till en vallokal och röstade idag eller tidigare. Så viktigt att göra vad man kan nu med tanke på allt hemskt händer i Europa och hela världen med främlingsfientlighet, abortmotstånd, miljöförstöring med mera. Sådant måste ju stoppas och det röstade jag för i EU-valet.

Nu ska vi nog lägga oss snart. Hoppas ni haft en bra helg!
 

 

Följ:
Share:

Kommentera