Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Cardigan
Vit blus
Kavaj
Jeans
Kofta
Klännning
Ankelboots
Väska
Klänning
Väska
Grå kavaj
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Linne
Klänning
Kavaj
Klännning
Klänning
Byxor
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Knytblus
Pullover
Pälsjacka
Kavaj
Blus
Byxor
Basker
Klänning
Rosa kostymbyxor
27   336
79   519
48   539
40   608
59   668

Restaurang Lemongrass Malmö

Restaurang Lemongrass Malmö

Hej fina ni. Igår hade vi månadsmöte med efterföljande after work på kontoret. Trevligt! Sedan mötte jag upp Carl och Mathias på restaurang Lemongrass Malmö för middag. Jag har faktiskt bara ätit där en gång tidigare så det var verkligen trevligt att komma tillbaka dit.

Lemongrass Malmö är en asian fusion restaurang som ligger väldigt centralt. De serverar väldigt fräscha rätter som jag verkligen gillar. Till förrätt valde jag att äta en avocado salmon tartar med lime, chili- och thai-basilika, limesoja och wasabi. Mycket gott! Till huvudrätt åt jag lätthalstrad tonfisk med grönsallad i sesamdressing och lime-teriyakisås.

Allt var verkligen jättegott och jag blev så mätt. Glömde visst ta bild på huvudrätten men förrätten var riktigt tjusig. Efter middagen gick vi en sväng till Eatery Social för en drink. Sedan gick vi hem och la oss rätt tidigt faktiskt. Jag var helt slut efter dagen. Nu är Carl och Mathias iväg och spelar padel och jag ska snart gå in till stan och möta upp Erik för lite shopping. Ikväll ska vi nog grilla lite här på innergården och sedan kanske gå till någon krog.

 

Bild – restaurang Lemongrass Malmö

restaurang lemongrass malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?