Kavajklänning och stylingtips

Kavajklänning och stylingtips
blogginlägg i samarbete med NA-KD

Hej fina. Ett plagg som jag verkligen kan tycka är snyggt är kavajklänning. Jag älskar ju klänningar och jag älskar kavajer så det känns ju som ett perfekt plagg för mig. En ny favorit i garderoben är en vit med ballongärm från webbutiken NA-KD. Det är verkligen ett multiplagg som man kan styla på olika sätt. Nedan delar jag några tips.

 

Kavajklänning och stylingtips

1. Kavajklänning – styling med cykelbyxor
En riktigt stor trend nu i år är cykelbyxan! Nu när det verkligen blivit varmare tider och sommaren inte är långt borta är cykelbyxan ett utmärkt plagg att ha till en kavajklänning. 

2. Kavajklänning – styling med olika skärp och band
Något jag gillar med min klänning är att den har ett skärp i midjan som både är supersnyggt i sig själv men som man även kan byta ut mot ett annat skärp eller varför inte ett band? Tänker mig ett vitt eller svart sidenband så får hela kavajklänningen lite av en helt ny look!

3. Kavajklänning – knäpp upp och styla med klänning eller byxa och topp
Något som är bra med just en kavajklänning är ju att man även kan knäppa upp den och ha den som just en längre kavaj. Styla med en annan favoritklänning under eller varför inte byxa och en snygg topp.

 4. Kavajklänning – styling i klassisk  stil
På bilderna nedan har jag låtit själva klänningen vara fokus i outfiten och stylat den i klassisk stil med svarta strumpbyxor, svart linne, svarta pumps och en vintage Louis Vuitton-väska. Tips under vår, höst och vinter när det är lite för kallt med bara ben.

Har ni någon kavajklänning och kanske stylingtips som ni vill dela med er av:)? Ha en underbar fredag  och helg fina ni som läser!

Foto: Tomas Lissåker / Smallfield Photo

Foto: Tomas Lissåker / Smallfield Photo
kavajklänning och stylingtips

Följ:
Share:

Kommentera