Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kofta
Knytblus
Bag
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Tröja
T-shirt
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Byxor
Kofta
Klänning
Knytblus
Väska
Kavaj
Kappa
Kjol
Väska
Klänning
Stenströms cardigan
Cape
Väska
Klännning
Kappa
Kappa
Tory Burch
Klänning
Klänning
Louis Vuitton väska
Byxor
Blus
Linne
Väska
Knytblus
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Slingbacks
Klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Kofta
Vit blus
Väska
Jacka
Klänning
Sneakers
Byxor
Kofta
Kjol
Cardigan
Kavaj
Blus
Skjorta
Klännning
T-shirt
Ganni diadem
Skjorta
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Väska
Pullover
Grå kavaj
T-shirt
örhängen
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
Ankelboots
Stickad klänning
Blus
Kavaj
T-shirt
Kånken
Kavaj
Pullover
Kjol
Steamer
Väska
Slacks
Kavaj
Linne
Väst
Pullover
Kostymbyxa
Boots
Kofta
Kofta
Kofta
Tröja
Linne
Klänning
Kavaj
Slipover
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Blus
T-shirt
Moschino väska
Skjorta
Jeans
Spegel
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Väska
Byxor
Kappa
Tröja
Klänning
Kavaj
Basker
Väska
T-shirt
Kjol
Halsduk
Jacka
Stövel
Kavaj
Kjol
Halsduk
Satinkjol
Skjorta
Väska
Skjorta
69   382
54   447
43   456
59   512
43   482

Status för min träning

Hej fina. Jag försöker ju träna regelbundet men har svårt att prioritera träningen när det finns andra alternativ efter jobbet, typ umgås, gå på evenemang med mera. Igår hade jag i alla fall ingen ursäkt och gav mig ut på en joggingtur längs Ribban. Jag har faktiskt rätt dålig kondition, är väldigt svag och ibland krånglar mina knän när jag springer.

Jag är ju inte snabb, men igår kändes det bra rent konditionsmässigt, kände att jag nog skulle kunna springa 6-7 kilometer (annars springer jag kanske 3-4 kilometer åt gången). Men så plötsligt får jag superont i höger knä och fick halta fram. Jag hann 3,8 kilometer, så synd för jag kände mig verkligen stark och hade kunnat fortsätta en bra bit.

Den här veckan har jag tränat en gång och jag vill verkligen få in två träningspass i veckan. Kan kanske bli i helgen även fast vi får gäster. Promenader tar jag ju ofta men jag tror jag behöver få upp flås lite oftare genom löpning. Ni kommer att få följa med lite hur det går i alla fall.

Idag blir det en dag på kontoret. Ska luncha med min chef. Efter jobb ska jag träffa Body Shop inför nästa samarbete. Har samarbetat med dom rätt länge nu och jag älskar ju verkligen deras hudvårdsprodukter.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

träning

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?