Annons: Shoppa min stil

T-shirt
T-shirt
Stickad klänning
Skinnkjol
Kofta
Pullover
Klännning
Klänning
Jeans
Väska
Kappa
Blus
Blus
Kappa
Blus
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Tröja
Väst
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Kofta
Kofta
Klänning
Linne
Slacks
Kavaj
Kofta
Slingbacks
Kjol
Väska
Kofta
Byxor
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Byxor
Kappa
Kofta
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Väska
Klännning
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Slipover
Bag
Skjorta
Pullover
Väska
T-shirt
Knytblus
Kofta
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Basker
Väska
Pullover
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Kjol
T-shirt
Väska
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Skjortklänning
Väska
Kappa
Halsduk
Klänning
Väska
Linne
Kostymbyxa
Kappa
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Kappa
T-shirt
Satinkjol
Väska
Cardigan
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Vit blus
Byxor
Kavaj
T-shirt
Sneakers
Linne
Kavaj
Kjol
Cape
Kavaj
Väska
11   105
39   279
44   433
37   410
38   415

Snygga arbetsskor

Snygga arbetsskor

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna onsdag. Som ni vet är jag väldigt intresserad av mode och för mig är det viktigt att ha både bekväma och snygga kläder och skor oavsett vad jag gör, om jag är ledig eller jobbar. Något som kan vara en riktig utmaning är att hitta snygga arbetsskor.Efter att ha kollat runt lite hos olika butiker, t.ex Grolls, så hamnade jag hos engelbert strauss. Då de har arbetsskor som både är bekväma och väldigt snygga hittade jag mina favoriter hos dom.

Jag har under mitt liv bland annat jobbat i vården inom Hudiksvalls kommun, i reception och på kontor som jag gör nu. I vården fick man ju röra på sig riktigt mycket och där var funktionella skor A och O för att klara dagen utan att få ont i fötter och knän. I reception stod man upp till stor del, för att hjälpa besökarna som kom, och där var det ju också viktigt att ha skor som var gjorda för sådant arbete.

På mitt nuvarande jobb hänger jag mest på kontoret och sitter mycket vid min arbetsplats och brukar då kunna ha “vanliga” skor. När jag däremot är ute och intervjuar våra kunder är det viktigt att jag tänker på vilka skor jag har. Vi jobbar ju mycket mot till exempel byggbranschen och jag åker ibland ut och intervjuar de som är logistikansvariga i byggprojekten. Då är jag ju ute på byggarbetsplatser och då måste man faktiskt ha på sig skyddsskor.

Det är ju faktiskt så att många har jobb som faktiskt kräver arbetsskor som yrkesskor eller skyddsskor. Det känns som en stor utmaning för dem att hitta skor som faktiskt är både bekväma, snygga och som fyller den funktion som yrket kräver. Arbetsskor låter för mig som klumpiga och inte så snygga skor men idag ser man att så faktiskt inte måste vara fallet. Nedan mina favoriter Bilderna är hämtade från engelbert strauss sajt. Kika in där 🙂

 

 

 

Snygga arbetsskor

snygga arbetsskor
Snygga arbetsskor herr eller dam, skyddslågskor Tegmen II low med stålhätta i storlekarna 36-48
Bildkälla: engelbert strauss

 

snygga arbetsskor vit

Arbetsskor stålhätta, skyddsskor Andros som finns i storlekarna 36-46
Bildkälla: engelbert strauss

 

snygga arbetsskor yrkessko
Yrkesskor OB Dam-pantolette Kreta, finns i storlekarna 36-42
Bildkälla: engelbert strauss

 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?