12   137
25   229
28   293
41   377

En omvälvande dag

Hej mina fina läsare. Idag har det varit en omvälvande dag. Jag är faktiskt helt slut. När det är mycket som snurrar i huvudet påverkas jag alltid även fysiskt. Blir helt slut i både knopp och kropp. Hade i alla fallen trevlig lunch med min chef på restaurang Hipp Malmö. Alltid bra att få feedback men vi pratade även om annat trevligt än bara jobb.

Efter jobb tog jag tåget till Emporia för att besöka The Body Shop inför en ny kampanj och samarbetet i stort. Älskar som ni vet deras produkter. Passade även på att handla till kvällens date night. Det blev tacos. Mycket gott och mysig kväll. Nu har jag faktiskt redan lagt mig i sängen och Carl är fortfarande uppe och ser hockeyn.

Imorgon är en spännande dag. Ett mycket intressant förmiddagsmöte och sedan månadsmöte och AW med kollegorna. På kvällen får jag och Carl besök så då hittar vi nog på något mer i stan. Ser fram emot den här helgen. Nu sova. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?