Årsstämma med eftermingel

God morgon mina fina. Igår hade vi årsstämma i bostadsföreningen. Låter inte jättekul kanske men jag kan gilla att vi alla samlas och diskuterar saker. Carl sitter ju även i styrelsen. Det blev bra diskussioner kring mer och mindre för mig intressanta saker men bra att man ses och pratar såklart.

Efter själva mötet samlades vi alla på innergården för lite eftermingel med hela samfällighetsföreningen och då fick man träffa en del grannar för första gången. Trevligt! Efter årsstämman och minglet hann vi se ett avsnitt Chernobyl. Se den! Riktigt intressant att se hur allt faktiskt gick till och hur det påverkade människor. Väldigt hemskt såklart.

Idag blir det en heldag på kontoret och ikväll har jag inte så mycket planer faktiskt. Kan nog bli en joggingtur ute. Vädret ser dock lite sämre ut men så länge det inte spöregnar är det ju lugnt. Vad hittar ni på? Ha en fin dag!

röd plisserad kjol

Följ:
Share:

Kommentera