Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Pullover
Väska
Knytblus
Väska
Grå kavaj
Cardigan
Kjol
Klänning
Klännning
Rosa kostymbyxor
Väska
Vit blus
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Kappa
Kappa
Klänning
Byxor
T-shirt
Kofta
Knytblus
Klänning
Väska
Byxor
Väst
T-shirt
Linne
Satinkjol
Blus
Kavaj
Kofta
Linne
Väska
Byxor
Kappa
Kavaj
Kappa
Pälsjacka
Väska
Kappa
Väska
Bag
T-shirt
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Slacks
Kavaj
Kavaj
Klänning
Slipover
Kofta
Klänning
Tröja
Blus
Blus
T-shirt
Jeans
Väska
Väska
Skjorta
Linne
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Väska
Skjorta
Knytblus
Kjol
Kavaj
Väska
T-shirt
Halsduk
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Basker
Väska
Kjol
Pullover
Klännning
Pullover
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Kappa
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Väska
Skjorta
17   178
32   350
36   392
54   434
44   523

Game of Thrones – slutet

Game of Thrones – slutet

God morgon fina ni. Inatt sov jag riktigt kasst. Hade svårt att somna, vaknade en massa gånger, så jobbigt! Igår kväll såg vi sista avsnittet av Game of Thrones och man hade ju hört om hur besvikna alla blev men om jag ska vara ärlig tyckte jag inte att det slutade så dåligt? Hur ville de besvikna att det skulle sluta? Jag känner mig nöjd ändå. Sedan överlevde ju Tormund som jag alltid varit lite kär i haha.

Nu måste man bara hitta en ny serie som kan fylla Game of Thrones tomrum. Vi såg första avsnittet av Chernobyl härom kvällen och den känns ju väldigt bra! The Handmaid’s Tale är ju så bra och välgjord men den har vi liksom behövt ta en paus från då den är så himla obehaglig, inte minst nu med tanke på allt som händer i USA. Men har ni några tips på serier? Välkomnas alltid.

Senare idag ska jag blogga om mitt besök hos Wondernails & Beauty Spa där jag satt i en IR-bastu som är en av de absolut hetaste trenderna inom skönhet och hälsa just nu. Ha en underbar dag!

game of thrones - slutet

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?