Jag har fått en agentur och en manager!

Hej fina ni. Jag kom på att jag glömt att berätta för er om det senaste som hänt inom mitt företag. Jag har nämligen fått en agentur och en manager som ska ansvara för mina samarbeten på min Instagram. Jag kommer att fortsätta ha hand om mina samarbeten för bloggen tillsvidare men då jag själv aldrig aktivt sökt samarbeten till min Instagram tänker jag att det blir spännande att se hur det kan bli nu när min manager på agenturen kommer att ansvara för dem :). De samarbeten jag redan har påverkas inte utan det är de nya som kommer att gå helt via agenturen.

Min nya agentur är Social Influence och de jobbar även med större och mer kända influencers som Frederica Eriksson, Sara Celina, Elin Skoglund m.fl. Känns i alla fall väldigt spännande. Vill ni samarbeta med mig via min Instagram skickar ni ett mail till samarbetenmariabusck@gmail.com så kommer min manager Emma att svara er där :).

röd plisserad kjol

 

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 20 maj, 2019 / 13:10

  Kul! sluta aldrig administrera din egna blogg med samarbeten, om måste ta en assistent, det kommer bara innebära hutlösa priser då dom ska ha stor del av kaka och det kommer bli färre samarbeten.

  Jag har kontaktat massor som bytt till säljare och det har verkligen gått utför….. jag handlar aldrig länkar av sådana tyvärr.

  • mariabusck
   20 maj, 2019 / 13:26

   Ja absolut! Nej bloggen känner jag att jag vill sköta själv. Instagram har jag aldrig riktigt satsat på samarbeten själv för så ser det som en möjlighet att gå via agenturen där 🙂

Kommentera