Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Kappa
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska
Slacks
Tröja
Kjol
Pullover
Skinnkjol
Ankelboots
Väska
Blus
Väska
Knytblus
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Byxor
Kofta
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klännning
Pullover
T-shirt
Väska
Kjol
Väska
Väska
Knytblus
Väska
Kavaj
Cape
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Sneakers
Kappa
Grå kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
T-shirt
Vit blus
Klänning
Klännning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Cardigan
Basker
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Väska
Skjorta
T-shirt
Väska
Pälsjacka
Jeans
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Linne
Slipover
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Byxor
Kofta
Klänning
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Halsduk
Kofta
Slingbacks
Kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Bag
Linne
Kofta
Kavaj
Klänning
Blus
Kofta
Väska
Väska
Blus
Klänning
Väst
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kappa
Kofta
Kofta
Knytblus
Pullover
1   30
39   272
44   429
37   408
38   415

Jag har fått en agentur och en manager!

Hej fina ni. Jag kom på att jag glömt att berätta för er om det senaste som hänt inom mitt företag. Jag har nämligen fått en agentur och en manager som ska ansvara för mina samarbeten på min Instagram. Jag kommer att fortsätta ha hand om mina samarbeten för bloggen tillsvidare men då jag själv aldrig aktivt sökt samarbeten till min Instagram tänker jag att det blir spännande att se hur det kan bli nu när min manager på agenturen kommer att ansvara för dem :). De samarbeten jag redan har påverkas inte utan det är de nya som kommer att gå helt via agenturen.

Min nya agentur är Social Influence och de jobbar även med större och mer kända influencers som Frederica Eriksson, Sara Celina, Elin Skoglund m.fl. Känns i alla fall väldigt spännande. Vill ni samarbeta med mig via min Instagram skickar ni ett mail till samarbetenmariabusck@gmail.com så kommer min manager Emma att svara er där :).

röd plisserad kjol

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 20 maj, 2019 / 13:10

  Kul! sluta aldrig administrera din egna blogg med samarbeten, om måste ta en assistent, det kommer bara innebära hutlösa priser då dom ska ha stor del av kaka och det kommer bli färre samarbeten.

  Jag har kontaktat massor som bytt till säljare och det har verkligen gått utför….. jag handlar aldrig länkar av sådana tyvärr.

  • mariabusck
   Författare
   20 maj, 2019 / 13:26

   Ja absolut! Nej bloggen känner jag att jag vill sköta själv. Instagram har jag aldrig riktigt satsat på samarbeten själv för så ser det som en möjlighet att gå via agenturen där 🙂

Kommentera


Söker du efter något?