Annons: Shoppa min stil

Linne
Väska
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Cape
Pullover
Sneakers
Kofta
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Blus
Klänning
Knytblus
Tröja
Kofta
Kjol
Bag
Kofta
Kofta
Klänning
Halsduk
Satinkjol
Kappa
Kofta
Väska
Kofta
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Slipover
Knytblus
Väska
Kavaj
Kavaj
Slacks
Kofta
Blus
Kappa
Väska
Klänning
Blus
T-shirt
T-shirt
Jeans
Väska
Kappa
Väska
Väska
Klännning
Kappa
Väska
Skjortklänning
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Kappa
T-shirt
Linne
Linne
Väska
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klännning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Knytblus
Pälsjacka
Grå kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Väst
Vit blus
Väska
Kappa
Byxor
Kofta
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Slingbacks
Pullover
Väska
Basker
Väska
Kjol
Kjol
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Kostymbyxa
Byxor
Väska
11   112
39   280
44   433
37   410
38   415

The Hustle film

The Hustle film

Hej fina. Igår fick jag äntligen träffa Anna på en After work. Hann chilla hemma lite med ett glas vin och Sex and the City (min fredagsrutin – egentid!) innan hon plockade upp mig. Vi fotade lite outfits-bilder till våra bloggar och Instagram först och sedan åkte vi till Hansa för att hämta ut varsin gåva från Chanel. Sedan satte vi oss på Café Gustav Adolf för middag och en massa tjejsnack.

När klockan var ungefär åtta blev vi sugna på att gå på bio och lite spontant bokade vi in oss på den nya filmen Hustle som jag velat se sedan jag såg trailern första gången för flera månader sedan. The Hustle handlar om två kvinnor (spelas av Rebel Wilson och Anne Hathaway) som på varsitt håll bedrar män. Nu börjar de tävla och gör upp om att förloraren måste lämna franska rivieran…

Alltså vi skrattade så mycket under filmen The Hustle. Den var så himla rolig verkligen! En riktig tjejfilm, men det var även flera män i salongen som också verkade gilla filmen. Perfekt att se med vännerna! Jag kan tänka mig att se den på bio igen och jag är säker på att jag kommer att se den flera flera gånger framöver.

Jag kom hem vid elvatiden och jag trodde ju att Carl fortfarande skulle vara ute då men han var hemma så vi hann dricka ett glas vin och se ett avsnitt The Office tillsammans innan vi gick och la oss. Mys. Imorse klev Carl upp tidigt då han är iväg på Svensexa idag. Jag sov lite längre och har precis ätit frukost och jobbat lite med företaget. Tänkte bege mig ut på en promenad om ett tag.

Hoppas ni har en underbar lördag!

 

Anne Hathaway and Rebel Wilson in The Hustle (2019)Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?