Annons: Shoppa min stil

Klänning
Ankelboots
Skjorta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Pullover
Kjol
Slipover
Kavaj
Klännning
Väska
Klänning
Skjorta
Pälsjacka
Kofta
Pullover
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Linne
Skjorta
Klänning
T-shirt
Väska
Slacks
Byxor
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Blus
Skjorta
Kofta
Blus
Halsduk
Kavaj
Kappa
Satinkjol
Knytblus
Skjorta
Kjol
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Bag
Väska
Byxor
Tröja
Skjorta
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Väska
Boots
T-shirt
Pullover
Väska
Kjol
Klänning
Knytblus
Kofta
Kjol
Knytblus
Pullover
Rosa kostymbyxor
Cape
Väst
Klännning
T-shirt
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Kappa
Skinnkjol
Väska
Jeans
Basker
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Tröja
Skjortklänning
Slingbacks
Kofta
Linne
Byxor
Kavaj
Kappa
Tröja
Klänning
Stickad klänning
Skjorta
Byxor
Kavaj
Klänning
Kavaj
Vit blus
Väska
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Sneakers
Klänning
Kostymbyxa
Linne
Kavaj
Skjorta
Blus
Kofta
Cardigan
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Stövel
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
53   318
67   371
42   394
20   304
76   471

De perfekta jeansshortsen

De perfekta jeansshortsen
– blogginlägg i samarbete med NA-KD

Hej fina. Vilket underbart sommarväder vi har i Malmö idag. Äntligen kan man klä sig i somriga outfits :). Jag har under flera år varit på jakt efter de perfekta jeansshortsen. Det har verkligen inte varit lätt att hitta några som verkligen känns rätt. Nu har jag ändå fyllt trettio och har inte någon tonårskropp (eller tjugoårskropp) längre och i och med föredrar jag jeansshorts som går lite längre ner på låret och har lite högre midja. Jag har provat olika märken och har äntligen hittat rätt i ett par så kallade Turn Up Mom Shorts från NA-KD.

Jag har lite svårt att förstå modet med jeansshorts som är så korta att man visar skinkorna… nu låter jag väl gammal kanske haha. Men jag tycker inte alls att det är snyggt. Jag gillar verkligen dessa Turn Up Mom jeansshorts från NA-KD just för att de är lite längre. De är dessutom väldigt bekväma, gjorda i 100% bomull. Jag brukar ha storlek 34-36 och valde 36 på dessa då jag inte ville att de skulle sitta supertight. De har artikelnummer 1018-002824-8192 på NA-KD om ni vill spana in :). De har jeansshorts i massa olika längder och modeller.

Nu när jag väl hittat de perfekta jeansshortsen känner jag att jag typ vill bo i dem hela sommaren. Är det ett plagg man ska se till att ha i sommargarderoben är det ett par jeansshorts tycker jag. De går ju att styla på så många olika sätt också. På min senaste outfit stylade jag jeansshortsen med en lite vidare vit T-shirt (även den från NA-KD), kilklackssandaler och en somrig väska i trä.

Jag känner att den här outfiten blir perfekt till stranden i sommar och den funkar ju även på stan, kanske med en lite mindre “strandig” väska om jag får välja. Jag tänker också att man kan styla jeansshortsen med fina blusar i olika färger och material för en lite mer festlig och/eller dressad look.

Det var dagens tips 🙂 Ha en fortsatt underbar lördag fina ni!

 

De perfekta jeansshortsen från NA-KD

de perfekta jeansshortsen

de perfekta jeansshortsen

de perfekta jeansshortsen

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?