Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Klännning
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Klännning
Linne
Jeans
Ankelboots
Klänning
Väska
Linne
Cardigan
Blus
Byxor
Vit blus
Kavaj
Basker
Knytblus
Pälsjacka
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Pullover
27   337
79   519
48   539
40   607
59   668

Planer för fredag och lördag

God morgon fina ni. Hoppas att ni mår bra idag. Det känns inte alls som fredag idag men det är ju jätteskönt såklart! Carl jobbar ju i Köpenhamn och är ledig idag då de har någon helgdag tydligen. Jag ska pallra mig till kontoret och efter jobb ska jag möta upp min fina Anna för en After Work. Får se vad vi hittar på, verkar vara en hel del på gång i Malmö denna fredag.

Imorgon ska jag hänga med Charlotta på kvällen. Hon var bjuden på en fest hos några vänner som jag tänkte haka på och sedan går vi kanske ut någonstans. Var längesedan jag var ute och dansade :).

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?