27   239
33   303
35   352
35   343

Röd plisserad kjol

Röd plisserad kjol
– blogginlägg i samarbete med NA-KD

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er denna torsdag. Ett plagg som jag verkligen förälskat mig i är plisserad kjol. Jag hade fram till nyligen endast vågat mig på svarta plisserade kjolar men min senaste är faktiskt en röd plisserad kjol från webbutiken NA-KD. Jag har verkligen fastnat för deras plisserade kjolar. Min andra i svart kommer också därifrån.

Det är ju faktiskt inte ofta som jag bär färg men nu under sommaren tänkte jag på riktigt göra ett försök att få in mer färg i mina outfits. Direkt när jag provade min nya röda plisserade kjol kände jag att jag gillade den. Har faktiskt fått riktigt mycket beröm för den av vänner, kollegor och även okända människor på stan så den kan nog bli en riktig favorit i sommar.

En annan stor trend är ju vit T-shirt och jag tycker att den vita T-shirten passar utmärkt till en röd plisserad kjol. Både min vita T-shirt och röda plisserade kjol som jag har i outfiten på bilden nedan kommer från NA-KD. Styla med stora solbrillor, somriga kilklacksskor och strandväska likt den jag har på bilderna nedan och hela sommarlooken är komplett :). Jag ser även att man kan styla en röd plisserad kjol meden vit eller svart blus om man vill ha den till exempel på kontoret eller middagen ute med vänner.

Efter att jag skaffat mig en röd plisserad kjol känner jag mig sugen på plisserade kjolar i fler färger. Det är inte det lättaste att hitta plisserade kjolar som har bra kvalitet och bra passform men jag är så nöjd med båda mina från NA-KD. De har en massa olika plisserade kjolar i alla möjliga längder och färger. Spana in hela sortimentet på NA-KD.se.

 

Outfit – Röd plisserad kjol 

röd plisserad kjol

röd plisserad kjol

röd plisserad kjol

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. Maria
  19 maj, 2019 / 15:08

  Hej, måste fråga dig om du är nöjd med din väska? Har precis fått hem en cult gaja den lilla modellen, men är osäker om jag kommer använda den. Om det funkar bra att ha grejer i osv..,

  • mariabusck
   Författare
   19 maj, 2019 / 16:48

   Hej Maria! Ja jag är verkligen nöjd med min sådan väska. Jag valde den större modellen för att få plats med lite mer jag vill ha med till stranden. Väskan gör verkligen det extra i en sommar-outfit 🙂

 2. Anna
  31 augusti, 2019 / 20:40

  ÅHHHH ljuvlig, vilken storlek tog du i denna och vilken storlek tar du normalt? Tycker det är så svårt att veta vad man ska ta. Är 40/42 ska man ta large eller medium?

  • Maria
   31 augusti, 2019 / 20:59

   Jag har 34-36 🙂 Denna är mycket stretch i så 40 funkar nog. Normal i storlek.

Kommentera


Söker du efter något?