Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Jeans
Linne
Kavaj
Väska
Satinkjol
Pälsjacka
Knytblus
Klänning
Blus
Klännning
Blus
Kappa
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Byxor
Ankelboots
Pullover
Linne
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Byxor
Klänning
Vit blus
Basker
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Väska
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Jag bröt mitt löfte

God morgon fina ni. Hoppas att ni mår bra idag. Jag bröt mitt löfte om att endast köpa second hand det här året för ett tag sedan. Anledningen är egentligen att jag inte lyckats hitta jeans och skor second hand som faktiskt passar. Så när jag var i Stockholm handlade jag ett par jeans och igår handlade jag ett par vårskor. Känns ändå som bra och genomtänkta köp och produkter som jag faktiskt behöver och känns långsiktiga. Jag kan inte längre gå runt med trasiga skor på jobbet.

Idag blir det en heldag på kontoret och på lunchen ska jag gå ett litet ärende. Efter jobbet tror jag att jag och Carl ska ha lite date night? Eller så skulle han iväg på något, vi har inte riktigt koll på varandra haha. Vad hittar ni på? Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?