Annons: Shoppa min stil

Väska
Linne
Byxor
Väska
Klänning
Blus
Klänning
Kappa
Blus
T-shirt
Halsduk
Stövel
Kavaj
Basker
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Klännning
Klänning
Blus
Väska
Kavaj
Kofta
örhängen
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Cardigan
Tröja
Väska
Pullover
Bag
Boots
Skjorta
Kjol
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kofta
Sneakers
Klänning
Pullover
Skjorta
Väska
Jacka
Kofta
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Väska
Kappa
T-shirt
Tröja
Pullover
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Kofta
Kjol
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Cape
Knytblus
Linne
Byxor
Väst
T-shirt
Kappa
Kavaj
Klänning
Jacka
T-shirt
Skjorta
Knytblus
Väska
Kavaj
Linne
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
Kofta
Slipover
Skjorta
Kjol
Klänning
Vit blus
Slingbacks
Kavaj
Pälsjacka
Kappa
Klännning
Klänning
Väska
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Ankelboots
Väska
Blus
Kappa
Väska
Slacks
Byxor
Kjol
Kavaj
Kofta
Pullover
Kjol
Väska
Byxor
Jeans
Klänning
Väska
Kavaj
Tröja
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Kavaj
46   229
55   430
24   452
37   339
37   412

IPL Hårborttagning hos No+Vello Malmö

IPL Hårborttagning hos No+Vello Malmö

Hej fina. Härom veckan var jag på min fjärde behandling IPL hårborttagning hos No+Vello Malmö.  Alltså jag är verkligen ärlig när jag säger att det funkar! Visst, jag har inte blivit av med allt hår än men för varje behandling är det fler områden på benen där håret försvunnit helt. Som jag tidigare skrivit om är No+Vello IPL hårborttagning behandling baserad på modern teknik som ger snabba impulser med högintensivt ljus på området som ska behandlas. Ljusenergin omvandlas till värme som förstör hårsäcken ner till roten (skaftet), för att hämma framtida hårväxt.

Nu hade det egentligen gått lite för lång tid mellan mina behandlingar vilken kan påverka resultatet men av det jag sett hittills fungerar det verkligen även denna gång.

Det kändes i alla fall lika avslappnande som alltid att komma till No+Vello Malmö. Joanna som driver salongen är så himla gullig och verkligen professionell. Hon berättade även närmare om en del andra behandlingar på salongen som jag blev riktigt nyfiken på. Hon tog även en titt på min status på celluliter men det var inte så mycket tyckte hon, annars har de ju behandling mot det hehe.

Den här gången var alltså min fjärde gång för behandlingen IPL hårborttagning hos No+Vello Malmö. Det var nästan en vecka sedan och jag ser redan att mer hår försvunnit när jag duschat. Tänk när jag faktiskt blir helt hårfri på mina ben, så skönt.

 

 

IPL Hårborttagning hos No+Vello MalmöFölj:

Kommentera


Söker du efter något?