Spännande plan för ikväll

Hej fina ni. Igår blev det en tidig kväll för mig och Carl då vi båda var riktigt trötta. Somnade nog vid tiotiden så idag ska man nog kunna känna sig utvilad och pigg. Det blir en heldag på kontoret med en massa möten på förmiddagen och ett nytt projekt för mig under eftermiddagen. Lite rapporter som ska fixas också.

Jag och Carl har en riktigt spännande plan för ikväll, vi ska på vin-och chokladprovning på Far i Hatten. Jag fick det av några kompisar när jag hade mitt trettioårsfirande. Så bra present. Älskar ju både rött vin och choklad och det ska bli riktigt spännande att prova kombinationen. Jag kommer såklart att berätta för er om hur det var :).

Men nu lite kaffe framför Nyhetsmorgon. Ha en underbar start på veckan!

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. Pappa
  13 maj, 2019 / 20:39

  och vilka viner provades?/pappa

  • mariabusck
   14 maj, 2019 / 13:15

   Skickade just en bild till dig 🙂

Kommentera