12   144
25   231
28   293
41   377

Satsa på en helvit look

Hej fina. En av årets stora trender är en helvit look från topp till då. Jag kan verkligen tycka att det är supersnyggt, framför allt på sommaren när man dessutom förhoppningsvis fått lite färg. Jag tycker att det är så fint med till exempel en helvit kostym eller en vit klänning med vita accessoarer till. Nedan delar jag med mig av några tips på vita plagg som jag fastnat för och som passar perfekt att kombinera med varandra för en snygg helvit look.

 

Inspiration till en helvit look

helvit lookVit kavaj från Vero Moda nu 349 SEK – FINNS HÄR

 

helvit look styleinVit tröja från Stylein nu 1399 SEK – FINNS HÄR

 

helvit look stylein byxor
Vita byxor från Stylein nu 699 SEK – FINNS HÄR

 

helvit look klänning
Vit klänning från Peperuna 499 SEK – FINNS HÄR

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 13 maj, 2019 / 13:41

  Vitt är verkligen så snyggt!
  Alltid fräscht och det känns så rent på något vis 🙂

  • mariabusck
   Författare
   14 maj, 2019 / 09:29

   Ja jag håller helt med dig, Marina 🙂

Kommentera


Söker du efter något?