Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Klänning
Jeans
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Byxor
Klänning
Klännning
Linne
Linne
Pullover
Väska
Kavaj
Cardigan
25   325
79   512
48   534
40   603
59   664

En lugn och skön dag

Hej fina ni. Idag har jag verkligen haft en lugn och skön dag. Jobbade en del under förmiddagen och sedan gav jag mig ut på en liten promenad. Carl har ju varit iväg på volleybollturnering hela dagen men kom hem vid typ halv fyra. Då hann vi dricka kaffe på vår uteservering innan jag skulle iväg och fota en outfit för NA-KD. En ny fotograf denna gång :). Inte alltid man har tid att mötas upp spontant en söndagseftermiddag men denna gång funkade det mycket bra!

Carl är ju rätt slut efter att ha spelat volleyboll hela dagen så vi tänkte ta en tidig kväll. Imorgon väntar en heldag på kontoret men har faktiskt en riktigt kul kvällsplan med Carl. Mer om den imorgon ☺️. Nu ska vi lägga oss. God natt finingar!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?