Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Klännning
Ankelboots
Väska
Klänning
Kavaj
Jeans
Cardigan
Klänning
Väska
Linne
Klänning
Byxor
Linne
Kavaj
Väska
Pullover
48   305
79   445
56   448
61   587
61   637

Vår fredagskväll och lördagens planer

God morgon fina ni. Lördag innebär oftast sovmorgon för oss. Vaknade i och för sig redan vid halv nio men klev upp först vid tiotiden. Lyxigt! Nu har vi precis ätit smoothies till frukost och ska väl ta tag i dagen snart. Igår kväll var vi hem till Niklas och Frida för att hämta kött från Fridas mammas gård. Vi blev kvar där på en liten after work också. Himla trevligt! Sedan gick vi hem och hade en lugn hemmakväll. Vi gjorde råbiff och såg en film. Jag var riktigt kaxig och trodde att jag skulle hålla mig vaken länge men somnade till filmen vid typ tiotiden…

Nu ska vi strax cykla till ICA Maxi och storhandla. Vi har ju inte handlat ordentligt sedan vi kom hem från Sri Lanka. På tiden! Ikväll kommer Frida och Niklas hit på middag så då hinner vi umgås lite mer. De har flyttat tillbaka till Malmö från Köpenhamn och även om vi sågs en del när de bodde där också så blir det ju betydligt enklare nu :).

Vi fyra har en liten intern grej med plankstek så det blir kvällens middag. Ser fram emot det. Nu dags att sätta lite fart. Ha en underbar lördag fina ni!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?